contributie

Hieronder staan de contributiebedragen voor het seizoen 2018-2019. Het tarief is afhankelijk van het aantal uren per maand dat je als lid traint. Onderstaande tarieven zijn exclusief KNGU bondscontributie en KNGU wedstrijdgelden.

Aantal uren per week Bedrag per kwartaal
45 minuten € 37,08
1 uur € 39,32
1,5 uur € 53,93
2 uur € 67,41
2,5 uur € 81,86
3 uur € 95,50
3,5 uur € 106,73
4 uur € 117,97
4,5 uur € 129,20
5 uur € 140,44
5,5 uur € 151,67
6 uur € 162,91
6,5 uur € 174,14
7 uur € 179,76
7,5 uur € 185,38
8 uur € 191,00
8,5 uur € 196,08
9 uur € 202,23
9,5 uur € 206,78
10 uur € 213,47

De eenmalige inschrijfkosten als nieuw lid bedragen € 10,00.

KNGU bondscontributie

Aan het lidmaatschap van de KNGU (Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie) zijn kosten verbonden in de vorm van een bondscontributie voor alle sporters, kader- en bestuursleden en ereleden van de bij de KNGU aangesloten Gymsportaanbieders zoals SV Clias.
De KNGU heft bondscontributie per lid en maakt daarbij onderscheid tussen verschillende soorten lidmaatschapsvormen.  In de meeste gevallen is er sprake van een flexibel lid tot 16 jaar of een flexibel lid van 16 jaar en ouder.
De bondscontributie voor flexibele leden tot 16 jaar is
€ 5,50 per kwartaal en € 6,75 voor flexibele leden van 16 jaar en ouder. Dit bedrag wordt per jaar geïncasseerd door SV Clias.
Meer informatie is beschikbaar op de website van de KNGU via onderstaande knop:

KNGU wedstrijdgelden

Om mee te kunnen doen met KNGU wedstrijden, betaal je wedstrijdgeld. Dit wordt separaat van de contributies geïnd via de automatische incasso. De wedstrijdgelden zijn afhankelijk van het type sport en het niveau. Aangezien de deelnemers al in de loop van het seizoen opgegeven worden en een inschrijving niet ongedaan gemaakt kan worden, zal het wedstrijdgeld altijd afgeschreven worden, ook al kan een turn(st)er door omstandigheden niet meedoen. De hoogte van de wedstrijdgelden kun je vinden via onderstaande knop:

KNGU verzekeringen

Alle leden van de KNGU zijn op collectieve basis (aanvullend) verzekerd voor wettelijke aansprakelijkheid en voor ongevallen.

De KNGU heeft besloten de advisering en schadeafhandeling vanuit de KNGU in handen te geven van een nieuwe intermediair. Vanaf heden is Meijers Assurantiën aangetrokken als contactpersoon voor het verzekeringspakket via KNGU. SV Clias zal in het geval van vragen over de verzekeringen alsmede lopende aansprakelijkheidsschades en nieuwe schademeldingen contact opnemen met Meijers.

Om inzage te geven over de dekking van de verzekeringen, kun je de verschillende polissen vinden via onderstaande knoppen:

Nieuwe wedstrijdpakjes seizoen 2019-2020

Met ingang van het nieuwe seizoen 2019-2020 zullen de nieuwe wedstrijdclubpakjes voor de selectieturnsters worden geïntroduceerd. Het nieuwe selectieturnpakje kan door ieder lid zelf besteld worden via de website van onze leverancier www.ingeturnd.nl/sv-clias-veendam. Via deze link, welke speciaal voor SV Clias is gemaakt, kunnen de pakjes worden besteld. Onze leverancier wordt vertegenwoordigd door Inge Korte uit Groningen. SV Clias zelf beschikt over 3 nieuwe turnpakjes in de maten 128, 140 en 152. Deze turnpakjes dienen om onze leden te laten passen. Voor iedereen die nog niet heeft gepast is dit mogelijk direct na de zomervakantie. Het pakje is gemaakt van zwarte zachte lycra en mooi glanzende groene glitterstof. Zowel de voorkant als de achterkant zijn afgewerkt met glittersteentjes. De prijs van het nieuwe wedstrijdpakje is € 72,00 exclusief verzendkosten. Bijpassende groene haarwokkels zijn erbij te bestellen voor € 3,50 per stuk. Heeft u net een nieuw pakje aangeschaft voor uw dochter, dan mag deze volgend seizoen nog gedragen worden. De voorkeur gaat er wel naar uit dat iedereen volgend jaar in het nieuwe pakje verschijnt op de wedstrijden.

Materiaalsponsor

Kledingsponsor

Word lid!

Ontwikkel je conditie, kracht, lenigheid, plezier, zelfvertrouwen en discipline. Meld je aan als lid via onderstaande button:

SV CLIAS

Over SV Clias