Op zaterdag 9 april vertrok SV Clias met 14 turnsters van de selectie naar Bellingwolde. Voor Team F, bestaande uit Marit Veenstra, Eliana Vetter, Lieke Koopmans, Noa Keizer en Noortje Kuiper en Team 4, bestaande uit Fèline Bruins, Denessity Sidin, Alicia Wiebrands en Jealey Meppelder, was dit hun eerste wedstrijd na meer dan twee jaar zonder wedstrijden. Beide teams turnden tegelijk hun teamwedstrijd en individuele wedstrijd.Voor Team E, bestaande uit Roos ter Brugge, Jezlyn Meppelder, Marit Veen, Kaytlin Dreise en Rosalie Wolfs, was het hun tweede wedstrijd. Zij hadden 2 weken geleden hun teamwedstrijd en kwamen nu individueel uit.

In de eerste wedstrijd was het de beurt aan Team F. Alle vijf lieten ze keurige oefeningen zien met helaas hier en daar dure fouten door de zenuwen. Ze deden er alles aan om de successen van twee weken geleden van hun clubgenoten te evenaren. Helaas bleek de tegenstand een maatje te groot en moesten ze genoegen nemen met het Zilver als teamresultaat. Een resultaat waar ze trots op mogen zijn te weten dat het team dat er met het goud vandoor ging bestond uit zes turnsters waarvan het grootste deel jaren ouder en dus meer ervaring heeft.
Individueel legde Eliana Vetter beslag op het zilver met een eerste cijfer op de toestellen sprong en balk. Noa Keizer behaalde op sprong een derde cijfer en op balk het vierde cijfer. Lieke Koopmans evenaarde de score op balk van Noa Keizer ondanks een val en deelde het vierde cijfer met haar. Daarnaast ontving ze een vijfde cijfer voor haar sprong. Noortje Kuiper deed goede zaken op sprong en balk met hiervoor het negende cijfer. Marit Veenstra turnde op vloer het tiende cijfer met de hoogste punten voor de artistieke uitvoering. Het is nog onbekend wat deze resultaten betekenen voor deelname aan de provinciale meerkampfinale welke in Wildervank gehouden wordt op zaterdag 21 mei. Tevens maken de turnsters met deze resultaten nog kans om uit te mogen komen op de finales per toestel in Groningen op 11 juni.

In de tweede wedstrijd van de dag kwamen de pupillen niveau 4 zowel als team als individueel in actie. Dit viertal deed zeer goede zaken en won dan ook als team het goud met een verschil van maar liefst 4,925 punten voorsprong op de nummers twee.
Individueel maakten de teamgenoten het heel spannend. Het goud was er voor Fèline Bruins gevolgd door Denessity Sidin die het zilver opeiste. Alicia Wiebrands kwam net iets te kort en werd vierde. Ze behaalde op het toestel balk een keurig derde cijfer. Jealey Meppelder completeerde de top zes met een zesde plaats. Met een vierde cijfer voor haar vloeroefening.
Het volledige team niveau 4 is hiermee verzekerd van deelname aan de provinciale meerkampfinale. Ondanks de goede cijfers zit er voor deze leeftijdsgroep geen toestelfinales in.

Voor de derde en tevens laatste wedstrijd van de dag kwamen de turnsters individueel van supplement E ook naar Bellingwolde toe. Het zilver van twee weken geleden smaakte naar meer en was een goede opwarmer voor deze individuele wedstrijd.
Roos ter Brugge legde overtuigend beslag op het Goud op de voet gevolgd door Jezlyn die er met het zilver vandoor ging met slechts een verschil van 0,300 punt. Marit Veen turnde een top sprong en behaalde hier het eerste cijfer. Tevens kreeg ze het derde cijfer op balk en werd over de vier toestellen vijfde. Kaitlyn Dreise en Rosalie Wolfs hadden beide pech waardoor ze er niet aan konden komen. Rosalie turnde een vijfde cijfer op brug ongelijk, of dit genoeg is voor deelname aan toestelfinales is nog onbekend. Roos en Jezlyn hebben zich met de behaalde resultaten direct geplaatst voor de provinciale meerkampfinale, voor de andere turnsters is dit nog onbekend.