Turnen Heren

Onze heren wedstrijdturners en recreatieve turners trainen samen. Lijkt turnen jou leuk? Kom dan vrijblijvend 2 keer meetrainen. Opgave is noodzakelijk. Wie weet ben jij de nieuwe Epke!

De trainingen

Als je wilt zwaaien als Epke en sterk worden zoals Yuri, is er voor jongens een aparte turngroep. De jongens werken onder professionele begeleiding aan hun lenigheid, coördinatie en natuurlijk kracht. Zodra de jongens een fysieke basis hebben en dit willen wordt er gewerkt richting het deelnemen aan wedstrijden. Deze wedstrijden worden geturnd op 6 onderdelen; Vloer, Voltige, Ringen, Sprong, Brug gelijke leggers en Rekstok. De trainers bepalen welk niveau de turner kan turnen om het uitdagend leuk te houden voor iedereen.

Lijkt dit jou leuk? Kom dan gratis 2 keer meedoen tijdens een training en wie weet ben jij de nieuwe …….!

Herenturnen SV Clias

Proefles

Lijkt het uw zoon leuk om een serie van 2 proeflessen te volgen? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op. De proeflessen zullen na de zomervakantie gepland worden.

Turnen Heren Proefles

kleding

Tijdens de trainingen is het dragen van een heren turnpak verplicht. Dit vanwege de veiligheid.

Turnen SV Clias Veendam Wildervank Meeden

Tijdens wedstrijden dragen alle turners hetzelfde wedstrijdpak. Dit pak is exclusief ontworpen voor de selectie van SV Clias. Deze is te bestellen bij ……………De kosten van het pak zijn voor eigen rekening.
Het trainingspak is gesponsord door Koen Meijer en deze is te leen via het bestuur.

Turnen Heren Veendam Wildervank Groningen