Turnen Heren

Onze heren wedstrijdturners en recreatieve turners trainen samen. Lijkt turnen uw zoon leuk? Geef hem dan op voor 2 gratis proeflessen. Opgave is noodzakelijk. Wie weet ben jij de nieuwe Epke!

De trainingen

Als je wilt zwaaien als Epke en sterk worden zoals Yuri, is er voor jongens een aparte turngroep. De jongens werken onder professionele begeleiding aan hun lenigheid, coördinatie en natuurlijk kracht. Zodra de jongens een fysieke basis hebben en dit willen wordt er gewerkt richting het deelnemen aan wedstrijden. Deze wedstrijden worden geturnd op 6 onderdelen; Vloer, Voltige, Ringen, Sprong, Brug gelijke leggers en Rekstok. De trainers bepalen welk niveau de turner kan turnen om het uitdagend leuk te houden voor iedereen.

Lijkt dit jou leuk? Kom dan gratis 2 keer meedoen tijdens een training en wie weet ben jij de nieuwe …….!

Herenturnen SV Clias

Proefles

 

Lijkt het uw zoon leuk om een serie van 2 proeflessen te volgen? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op. Wij plannen dan samen met u een proefles. Dit om te voorkomen dat wij is 1 les veel kinderen voor een proefles hebben waardoor uw kind niet de aandacht kan krijgen die wij belangrijk vinden voor uw kind tijdens de eerste proefles.

6 + 5 =

kleding

 

Tijdens de trainingen is het dragen van een heren turnpak verplicht. Dit vanwege de veiligheid.

Turnen SV Clias Veendam Wildervank Meeden

Tijdens wedstrijden dragen alle turners hetzelfde wedstrijdpak. Dit pak is exclusief ontworpen voor de selectie van SV Clias. Deze is te bestellen bij ……………De kosten van het pak zijn voor eigen rekening.
Het trainingspak is gesponsord door Koen Meijer en deze is te leen via het bestuur.

Turnen Heren Veendam Wildervank Groningen

Home

Contact

Colofoon

Privacy

© 2020 SV Clias