Zaterdag 3 juni vonden de toestelfinales voor de bovenbouw turnsters uit de provincie plaats in Groningen. Op zondag 4 juni mochten de besten per toestel van de midden- en bovenbouw uit de drie noordelijke provincies aantreden. Van SV Clias hadden zich 12 turnsters voor deze finale geplaatst tijdens de voorwedstrijden eerder dit seizoen.

Denessity, middenbouw niveau 3, sloot het competitie seizoen wederom succesvol af. Zij mocht voor de onderdelen sprong en balk het goud in ontvangst nemen en voor brug en vloer het zilver.

De bovenbouw turnsters Supplement E wisten eveneens goede zaken te doen. Junior Roos had zich geplaatst voor alle vier de toestellen. Het onderdeel vloer liet zij die dag aan zich voorbij gaan vanwege een knieblessure. Haar eremetaal bestond uit zilver voor brug en balk.
Jeugd turnster Eliana werd eerste op sprong en tweede op balk. Teamgenoot Marit legde beslag op het zilver op het toestel sprong. Feline wist voor het toestel brug de vijfde plaats te behalen.

Supplement F kon dit keer helaas niet meedoen om de medailles. Junior turnster Marit Veenstra werd vijfde op vloer. Jeugd turnster Lieke behaalde de vijfde plaats voor het onderdeel vloer. Noa volgde haar op een achtste plaats. Noortje werd op haar allerlaatste turnwedstrijd vierde op het onderdeel balk met een verschil van slechts 0,1 punten. Zij stopt nadat ze meer dan tien jaar bij SV Clias heeft geturnd.

Alicia, jeugd Supplement G, behaalde op het toestel brug een gouden medaille met een netheid van 9,050 punten van de 10 die te behalen zijn voor de E score (uitvoering). Vloer leverde haar een bronzen medaille op. Isabel Eleveld mocht plaats nemen op het podium voor brug waar zij een derde plaats behaalde. Marit Deekens behaalde op haar allerlaatste turnwedstrijd een zesde plaats op vloer. Na de jubileumshow, op 1 juli aanstaande en zeven jaar geturnd te hebben, stopt zij bij SV Clias.