Sportaanbod

Bij SV CLIAS geven we 6 verschillende gymnastiek gerelateerde sporten voor kinderen en jeugd op verschillende niveau’s. Je kunt vanaf de leeftijd van 2 jaar terecht bij ons om heerlijk te bewegen!

Proefles aanvragen

Wilt u voor uw kind een proefles aanvragen bij ons? Dat kan. U kunt onderstaand formulier invullen en verzenden. Wij nemen dan contact op met u om een afspraak te maken voor 2 gratis proeflessen. Tijdens deze lessen kan uw kind ervaren hoe leuk de gymsport is. Onze trainers kijken in welke groep uw kind het beste tot zijn of haar recht komt om mee te beginnen. Later zijn er altijd mogelijkheden om door te groeien naar een andere groep. Dit om de veiligheid en het plezier van en voor alle kinderen te waarborgen.

Meer informatie over alle takken van gymsport die wij aanbieden kunt u hieronder bekijken.

Ouder & Kind Gym

Kinderen vanaf 2 jaar leren samen met een ouder of grootouder op een veilige manier bewegen.

Gymnastiek

Voor jongens en meisjes vanaf groep 1 bieden we gymnastiek aan. Tijdens de lessen ligt de nadruk op de basis van onze turnsporten. Ring of touwzwaaien, lopen over een bank, duikelen aan een rekstok, koprollen, handstanden en meer.

Gymnastiek Veendam Wildervank Meeden Muntendam

Rhönrad turnen

Voor jongens en meiden vanaf 7 jaar turnen in een rad.

Recreatief Turnen

Voor meiden vanaf 7 jaar met de mogelijkheid om in clubverband onderling mee te doen aan diplomadagen en / of wedstrijdjes op het eigen niveau.

Gymnastiek Veendam Wildervank Meeden Muntendam

Turnselectie

Wedstrijdturnen voor jongens en meiden vanaf 7 / 8 jaar. Deze groep traint gericht om mee te doen aan KNGU wedstrijden in de 3de, 4de en 5de divisie. Zowel regionaal als nationaal.

Damesturnen Selectie SV Clias Groningen