Sportaanbod

Binnen onze vereniging bieden wij sportlessen aan in 6 verschillende gymdisciplines voor peuters, kleuters, jeugd en volwassenen. Elke discipline kent zijn eigen niveau.
Meer informatie over alle disciplines die wij aanbieden vindt u hieronder.

Proefles aanvragen

Wilt u voor uw kind een proefles aanvragen bij ons? Dat kan. U kunt via het kopje van de gewenste discipline meer informatie en een formulier vinden om in te vullen voor 2 gratis proeflessen. Wij nemen dan contact op met u om een afspraak te maken voor deze proeflessen.
Tijdens deze lessen kan uw kind ervaren hoe leuk de gymsport is. Onze trainers kijken dan ook of uw kind binnen het niveau binnen  en de discipline past en zal u hierover verder informeren. Later zijn er in overleg nog allerlei doorstroommogelijkheden mogelijk. Het kan dus zijn dat uw kind niet gelijk in de gewenste groep zal kunnen starten.

Meer informatie over alle takken van gymsport die wij aanbieden kunt u hieronder bekijken.

Ouder & Kind Gym

Vanaf 2 jaar kan uw (klein)kind samen met u in een veilige omgeving spelenderwijs de grove en fijne motoriek verbeteren. Klimmen en klauteren maar ook spelen met een bal. Iedere les is anders en een nieuwe uitdaging. Omdat u als (groot)ouder meedoet is het een fijn moment om samen te sporten en de band te versterken.

Turnen voor Jongens

In deze gemixte groep van recreanten en wedstrijdturners vanaf 7 jaar staat het leren van nieuwe elementen en het toewerken naar eventuele wedstrijden centraal. Binnen deze lessen staat plezier voorop maar maakt de prestatie het af.

Gymnastiek (basis voor turnen)

Vanaf de leeftijd van 4 jaar bieden wij gymnastiek aan. Hierbij staat het verbeteren van motoriek en conditie centraal zodat uw kind, wanneer het hier aan toe is en dit wil, kan doorstromen naar 1 van onze andere disciplines. Tijdens deze lessen gaat uw kind van balspellen, touwzwaaien en lopen over de bank naar koppeltje duikelen aan de rekstok en springen in een trampoline.

Rhönrad turnen (j/m)

In deze gemixte groep van jongens en meiden vanaf 7 jaar maakt uw kind in, op en met een rad allerlei turnbewegingen. In deze uniek sport staat balans, lichaamscontrole en plezier centraal.

Turnen Dames Recreatief

Wanneer uw kind houdt van uitdagingen dan is dit een geschikte groep. Tijdens deze lessen voor meiden vanaf 7 jaar staat plezier en op recreatieve wijze leren turnen voorop.

Turnen Dames selectie

Binnen deze selectieturngroep voor meiden vanaf 7 jaar staat het voorbereiden op en toewerken naar wedstrijden centraal. Hierbij het zowel om districtwedstrijden als in sommige gevallen nationale wedstrijden in de 2de tot en met 5de divisie.