Vanaf zaterdag 23 september startte de verkoop van de Grote Clubactie. In totaal hebben we ruim 100 Grote Clubactie verkoopboekjes uitgedeeld aan onze leden. Met veel enthousiasme zijn ze begonnen met het verkopen van de loten.

Het streefbedrag van 1750 euro werd binnen 3 weken gehaald, dit hebben we dan ook vrij snel verhoogd naar €2750,-.

Een lotenmeter werd geplakt op de kast in de berging, wekelijks werd hierop bijgehouden hoeveel loten er verkocht werden. Dit werd met grote belangstelling gevolgd door de turners en turnsters. De B-selectie ging al vrij snel aan kop, mede door het verkopen van een aantal Superloten. Uiteindelijk verkochten ze samen 744 loten, gevolgd door de recreatieve groep met 305 loten.

Op 11 november werden de laatste verkoopboekjes ingeleverd zodat Nienke en Inez de loten die op papier verkocht waren konden invoeren.

Uiteindelijk kwamen we op een geweldig mooi eindresultaat van 1530 verkochte loten. Dit leverde het fantastische eindbedrag op van maar liefst 3672 euro!

De topverkopers van deze editie zijn:
B – Selectie > 1ste Lyenne, 2de Rishaya en de 3de plek is voor Sophie Glas.
Recreatief > 1ste Sterre, 2de Sophie Keizer en Eva werd 3de.
Van Basis Turnen waren Eva en Emma de topverkopers. Bij de A – Selectie verkochten Jealey en Kiara de meeste loten. Jinte van Rhönrad verkocht ook een mooi aantal loten. In totaal konden we aan 23 leden een mooie medaille uitreiken. Wat waren ze blij en trots op hun medailles!

Op 28 november vond de trekking plaats en kon er via de lotchecker (https://lotchecker.clubactie.nl/) worden gekeken of er prijzen waren gewonnen.

We willen alle leden bedanken voor hun fantastische inzet en enthousiasme om zoveel loten te verkopen! We hopen dat jullie allemaal veel plezier gaan hebben van de nieuwe materialen die we van de opbrengst gaan aanschaffen!