Ouder & Kind gym

Samen bewegen en werken aan de motoriek van uw peuter? Dat kan tijdens de gezellige ouder & kind gymlessen gegeven door SV CLIAS.

De lessen

  Vanaf de leeftijd van 2 jaar is het belangrijk dat de motoriek van uw kind zich goed ontwikkeld. Het mooie van deze groep is dat dit binnen deze groep spelenderwijs gaat. Om dit te stimuleren wordt er veel gebruik gemaakt van de basis voortbewegingsmethoden lopen, kruipen, rollen, springen, rennen en klimmen en klauteren.

  Voor kinderen in deze leeftijdsgroep is het gevoel van veiligheid erg belangrijk en dit proberen we te creëren door dat u samen met uw kind bij ons komt. Ook een groot voordeel is de 1 op 1 aandacht waardoor uw kind sneller leert. Door het contact met leeftijdsgenootjes worden ook de communicatieskills van uw kind verbeterd.

  Het leuke van deze groep is dat uw kind de ene week met u kan komen gymmen en de week daarop met opa, oma, oom, tante of welke andere volwassene in uw kring u dit toevertrouwd kan langskomen.

  Na de 4de verjaardag van uw zoon of dochter is het doorstromen naar de gewone gym ook mogelijk.

  Proefles

  Lijkt het u leuk om samen met uw kind een serie van 2 proeflessen te volgen? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op. Wij plannen dan samen met u een proefles. Dit om te voorkomen dat wij is 1 les veel kinderen voor een proefles hebben waardoor uw kind niet de aandacht kan krijgen die wij belangrijk vinden voor uw kind tijdens de eerste proefles.

  6 + 9 =

  kleding

   

  Tijdens de lessen is het handig om gemakkelijke en fijn zittende kleding te dragen. Dit hoeft geen gympakje of gymkleding te zijn. Een legging, korte soepele broek en een t-shirt is voldoende. Het dragen van schoenen mag en dit moeten dan speciale binnensportschoenen zijn die niet buiten gedragen worden.

  Ouder en kindgym Nijntje beweegdiploma

  Home

  Contact

  Colofoon

  Privacy

  © 2020 SV Clias