Ouder & Kind gym

Samen bewegen en werken aan de motoriek van uw peuter? Dat kan tijdens de gezellige ouder & kind gymlessen gegeven door SV CLIAS.

De lessen

Kinderen vanaf ongeveer 2 jaar tot 4 jaar leren, samen met één van hun ouders, hier op een speelse manier de beginselen van de gymnastiek. Hierbij kan uw kind spelenderwijs de grenzen en mogelijkheden zn zijn of haar lichaam leren kennen. Uw kind wordt zo wekelijks gestimuleerd om te bewegen. Klimmen, klauteren, balanceren, hangen en springen.

Juist op deze leeftijd is het ontwikkelen van een goede motoriek ontzettend belangrijk! Het samen spelen met andere kinderen is een ervaring waar uw kind van leert en geniet. Daarnaast is deze vorm van gymnastiek gewoon ook heel gezellig voor kinderen, ouders (verzorgers), opa of oma.
Zodra uw kind 4 jaar wordt en naar de kleuterschool mag, is doorstroming naar de groep gymnastiek groep 1 en 2 mogelijk.

Proefles

Lijkt het u leuk om samen met uw kind een serie van 2 proeflessen te volgen? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op. De proeflessen zullen na de zomervakantie gepland worden.

Gymnastiek Proefles
5 + 9 =

kleding

 

Tijdens de lessen is het handig om gemakkelijke en fijn zittende kleding te dragen. Dit hoeft geen gympakje of gymkleding te zijn. Een legging, korte soepele broek en een t-shirt is voldoende. Het dragen van schoenen mag en dit moeten dan speciale binnensportschoenen zijn die niet buiten gedragen worden.

Ouder en kindgym Nijntje beweegdiploma

Sponsoren

Materiaalsponsor

Kledingsponsor

Sponsor

Sponsor

Home

Contact

Colofoon

Privacy

© 2020 SV Clias