Ons viertal jongens die op de woensdag turnen in Gymzaal straat Soenda zoeken nieuwe clubgenoten om samen sterker te worden. Samen naar wedstrijden te gaan en als team te presteren.
Maakt uw zoon graag salto’s en zou hij nog veel meer acrobatische oefeningen willen leren? Dan is turnen wellicht de sport voor hem. Voor potentiële leden is het op 27 oktober mogelijk om van 17:30 tot 18:30 een training bij te wonen, meedoen of kijken maag beide en natuurlijk zijn ouders ook van harte welkom.

U kunt uw zoon voor deze gratis training opgeven door onderstaand formulier in te vullen. Zo weet onze trainer Maxim hoeveel jongens hij kan verwachten op 27-10-2021 vanaf 17:30 uur in de Gymzaal Straat Soenda in Veendam.