Zaterdag 21 mei is het dan eindelijk zover. De Meerkampfinale Turnen Dames die we thuis in ‘onze eigen’ Wildervanckhal mogen turnen en organiseren. De voorbereidingen hiervoor zijn al geruime tijd in volle gang en wij kijken dan ook uit naar een mooie finale met hopelijk veel successen voor onze eigen turnsters.

De dag begint met de pupillen niveau 4 en 5 om 8 uur ’s ochtends in baan 1 en 2 met de warming up, opmars en dan om 8:15 zullen de turnsters van Clias beginnen op het toestel vloer, in beide banen. Daarna gaan ze naar sprong en zullen turnsters van andere verenigingen op vloer te bewonderen zijn. Na sprong is brug aan de beurt. Tot slot turnen ze hun oefeningen op balk. Na alle 4 de toestellen te hebben geturnd volgt voor beide banen de prijsuitreikingen en weten we of een Clias turnster zich provinciaal kampioene mag noemen.

Wedstrijd nummer 2 start om 11:50 uur met warming up en de opmars. Onze jeugd turnsters doen mee in supplementen G op baan 1 en F in baan 2. In baan1 wordt begonnen op vloer, gevolgd door sprong, brug en balk. Terwijl de andere groep begint met brug en daarna door gaat op balk waarna vloer aan de beurt is en tot slot sprong. Rond 14:30 is deze wedstrijd klaar en zullen ook hier de provinciale kampioenen van bekend worden gemaakt. Ook hier hopen we natuurlijk op een mooi podium met daarop turnsters van Clias.

De derde wedstrijd begint om 14:50 uur en zal om 17:05 afgelopen zijn. In deze wedstrijd komen geen turnsters van SV Clias in actie.

Tot slot start de vierde en laatste wedstrijd van de dag om 17:35 uur. Onze jeugd turnsters supplement E turnen in baan 1 en beginnen met sprong, gevolgd door brug, dan balk en tot slot zijn ze te bewonderen op de vloer. Rond 19:30 is ook deze laatste wedstrijd afgelopen en wordt de balans opgemaakt. Wie mogen zich kampioen noemen? Is het één van onze turnsters? We gaan het zien.

Iedereen is welkom om clubgenoten aan te komen moedigen. Graag zelfs. De entree bedraagt 2 euro.
Sportkantine Wildervanck is open en heeft een uitgebreid arrangement op de kaart staan.

Op de foto alle turnsters van SV Clias die komende zaterdag in actie komen tijdens de Meerkampfinale.
Heel veel succes en plezier meiden!