lidmaatschap

Je bent van harte welkom bij SV Clias. Indien je de sfeer wilt proeven en kennis wilt maken met een nieuwe sport, dan kun je gratis 3 proeflessen volgen. Wij hopen uiteraard dat je de proeflessen leuk vindt om vervolgens lid te worden van SV Clias via onderstaande informatie.

Lidmaatschap

Op deze pagina kun je alle informatie vinden omtrent je bestaande of nieuwe lidmaatschap.
Proefles plannen
Lid worden
Vragen en of wijzigingen lidmaatschap
Contributie inclusief informatie KNGU lidmaatschap
Wil je weten op welke dagen, tijden en in welke zaal de gymsport van jouw keuze wordt gegeven ga dan naar het “lesrooster“.

plan een proefles

Je kunt bij SV CLIAS voor de volgende gymsporten een proefles aanvragen:
Ouder & Kind Gymnastiek
Gymnastiek groep 1 tm 5
Recreatief turnen
Rhönrad turnen
Herenturnen recreatie (selectie)
Damesturnen selectie (alleen met ervaring)

Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen contact op voor het plannen van 3 gratis proeflessen!

Lid worden

Zijn de proeflessen goed bevallen? Dan kun je je inschrijven bij SV Clias door het downloaden van het inschrijfformulier via onderstaande button.
Het ingevulde en ondertekende inschrijfformulier kun je ingescand mailen aan  aanmeldenleden.svclias@gmail.com

Vragen / wijzigingen lidmaatschap?

Heb je vragen over je lidmaatschap? Of wil je een wijziging doorgeven, bijvoorbeeld omdat je meer of minder uren gaat trainen? Stuur dan een mail naar:
aanmeldenleden.svclias@gmail.com

Contributie

Nieuwsgierig naar de lidmaatschapskosten (contributie)? Hieronder staat een overzicht.

Het inschrijfgeld bedraag € 10,00 eenmalig en wordt geïncasseerd bij de eerste contributieperiode.

Aantal uren per week Bedrag per kwartaal
45 minuten € 37,08
1 uur € 39,32
1,5 uur € 53,93
2 uur € 67,41
2,5 uur € 81,86
3 uur € 95,50
3,5 uur € 106,73
4 uur € 117,97
4,5 uur € 129,20
5 uur € 140,44
5,5 uur € 151,67
6 uur € 162,91
6,5 uur € 174,14
7 uur € 179,76
7,5 uur € 185,38
8 uur € 191,00
8,5 uur € 196,08
9 uur € 202,23
9,5 uur € 206,78
10 uur € 213,47

Voor Rhönrad geldt een toeslag van 14 euro per kwartaal.

KNGU bondscontributie

Aan het lidmaatschap van de KNGU (Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie) zijn kosten verbonden in de vorm van een bondscontributie voor alle sporters, kader- en bestuursleden en ereleden van de bij de KNGU aangesloten Gymsportaanbieders zoals SV Clias.
De KNGU heft bondscontributie per lid en maakt daarbij onderscheid tussen verschillende soorten lidmaatschapsvormen.  In de meeste gevallen is er sprake van een flexibel lid tot 16 jaar of een flexibel lid van 16 jaar en ouder.
De bondscontributie voor flexibele leden tot 16 jaar is
€ 5,65 per kwartaal en € 6,95 voor flexibele leden van 16 jaar en ouder. Dit bedrag wordt per jaar geïncasseerd door SV Clias.
Meer informatie is beschikbaar op de website van de KNGU via onderstaande knop:

KNGU wedstrijdgelden

Om mee te kunnen doen met KNGU wedstrijden, betaal je wedstrijdgeld. Dit wordt separaat van de contributies geïnd via de automatische incasso. De wedstrijdgelden zijn afhankelijk van het type sport en het niveau. Aangezien de deelnemers al in de loop van het seizoen opgegeven worden en een inschrijving niet ongedaan gemaakt kan worden, zal het wedstrijdgeld altijd afgeschreven worden, ook al kan een turn(st)er door omstandigheden niet meedoen. De hoogte van de wedstrijdgelden kun je vinden via onderstaande knop:

KNGU verzekeringen

Alle leden van de KNGU zijn op collectieve basis (aanvullend) verzekerd voor wettelijke aansprakelijkheid en voor ongevallen.

De KNGU heeft besloten de advisering en schadeafhandeling vanuit de KNGU in handen te geven van een nieuwe intermediair. Vanaf heden is Meijers Assurantiën aangetrokken als contactpersoon voor het verzekeringspakket via KNGU. SV Clias zal in het geval van vragen over de verzekeringen alsmede lopende aansprakelijkheidsschades en nieuwe schademeldingen contact opnemen met Meijers.

Om inzage te geven over de dekking van de verzekeringen, kun je de verschillende polissen vinden via onderstaande knoppen:

Materiaalsponsor

Kledingsponsor