Lidmaatschap

Je bent van harte welkom bij SV Clias. Indien je de sfeer wilt proeven en kennis wilt maken met een nieuwe sport, dan kun je gratis 3 proeflessen volgen. Wij hopen uiteraard dat je de proeflessen leuk vindt om vervolgens lid te worden van SV Clias via onderstaande informatie.

Lid worden van SV Clias

Je kunt je inschrijven door het downloaden van het inschrijfformulier via onderstaande button:

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld bedraagt € 10,00 eenmalig en wordt geïncasseerd bij de eerste contributieperiode.

Inschrijfformulier ingevuld?

Het ingevulde en ondertekende inschrijfformulier kun je ingescand mailen aan  aanmeldenleden.svclias@gmail.com

of je kunt het ingevulde en ondertekende formulier sturen aan:

Marjan van den Oosterkamp
Goudenregenstraat 12
9648 LM Wildervank

Wil je meer of minder uren trainen?

Stuur dan een mail aan  aanmeldenleden.svclias@gmail.com met de naam van het lid, welke sport en op welke tijden en dagen je minder wilt trainen.

Plan een proefles

Aanvragen proefles

Lesrooster en contributie

Voor welke sport wil ik mij inschrijven?

Wil je meer informatie over wanneer welke lessen gegeven worden en in welke zaal? Klik dan op onderstaande button.

Wat zijn de tarieven?

Wil je meer informatie over tarieven voor de diverse trainingen? Klik dan op onderstaande button.

Vragen over je lidmaatschap?

Heb je vragen? Dat kan door een mail te sturen aan aanmeldenleden.svclias@gmail.com