Gymnastiek

SV CLIAS | gymnastiek, de basis voor turnen, voor jongens en meisjes, uit Wildervank / Veendam en omgeving. Vanaf 4 jaar zijn de kinderen welkom voor de gymnastieklessen.

De lessen

Gymnastiek is de basis voor turnen. In alle andere landen heet turnen geen turnen maar gymnastics. Echter in Nederland worden de lessen lichamelijke opvoeding op school gymnastiek genoemd. Dit zorgt voor verwarring. Bij ons leren kinderen vanaf 4 jaar tijdens de lessen gymnastiek de basis voor het turnen. Netjes lopen over een bank, handstand, radslag, zwaaien aan de brug of de ringen zijn onderdelen die we oefenen. Als warming up doen ze soms een spel, rennen en springen ze over de toestellen of slalommen ze tussen de touwen door.

Vindt uw kind de gymnastieklessen leuk en wil hij of zij verder in de gymsport? Dan is een overstap naar het turnen (recreatief, heren, dames of rhönrad) een optie. De trainster zal dit bespreken wanneer uw kind de basis van het turnen voldoende beheerst om verder te gaan naar één van onze andere groepen.

Lijkt het uw kind leuk om te gaan turnen dan is gymnastiek de juiste sport om mee te beginnen.
Uw kind kan dan doorgroeien naar een van onze andere groepen.

Lesrooster en Kosten

* Het lesrooster van seizoen 2021 / 2022 is nog niet bekend en kan nog wijzigingen.

Kleding

Tijdens de lessen gymnastiek mogen de kinderen hun gymkleding dragen. Dit mag een korte broek en t-shirt zijn. Sokken en binnenschoenen zijn niet verplicht. Natuurlijk mag er ook gekozen worden voor een turnpakje.

Proefles Gymnastiek

Lijkt het uw kind leuk om een serie van 2 proeflessen te volgen? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op. De proeflessen zullen na de zomervakantie gepland worden.

Gymnastiek Proefles
5 + 8 =
Gymnastiek Veendam Wildervank Meeden Muntendam

Sponsoren

Materiaalsponsor

Kledingsponsor

Sponsor

Sponsor

Home

Contact

Colofoon

Privacy

© 2020 SV Clias