Gymnastiek

Gymnastiek/ASM is vergelijkbaar met de lessen lichamelijke opvoeding op school maar dan de 2.0 versie en dus veel leuker. Vindt uw kind de gymlessen op school het allerleukste dan is hij of zij bij onze Gymnastiekgroep van harte welkom.

De lessen

Gymnastiek is de basis voor de doorstroom naar andere takken van welke sport dan ook op latere leeftijd. Maar is behalve dat ook gewoon leuk en gezond om te beoefenen.

Wij geven de lessen zoals de KNGU het voorschrijft volgens het Athletic Skills Model. Tijdens de warming-up wordt er vaak een spel gedaan voor de opwarming van de spieren om de kans op blessures te verkleinen. Daarna volgt de kern van de les, dit kan val alles zijn van een balspel tot aan turnen. Tijdens deze lessen wordt aandacht besteed aan alle vormen van motoriek zoals vangen, gooien, klimmen, springen of rollen. Tijdens de afsluiting van de les wordt er gekozen voor een spel waarbij uw kind nog even lekker kan uitrazen of tot rust komen.

Proeflessen

Na de zomervakantie starten de Gymnastieklessen op de donderdag van 16:00 tot 17:00 uur. U kunt uw kind opgeven voor proeflessen. Wij nemen contact op afspraken met u te maken wanneer uw kind welkom is voor de twee gratis proeflessen.

Kortom wil uw kind graag op Gymnastiek 2.0 bij SV Clias, meldt haar/hem dan aan voor de proeflessen.9 + 2 =

De lessen worden gegeven door Jessie Kraan. Gymdocent volgens het ASM principe.

Lesrooster en Kosten

Kleding

Tijdens de lessen gymnastiek mogen de kinderen hun gymkleding dragen. Dit mag een korte broek en t-shirt zijn. Sokken en binnenschoenen zijn niet verplicht.

Home

Contact

Colofoon

Privacy

© 2020 SV Clias