Ook dit jaar doen we mee met de Grote Club Actie. Met de opbrengst hiervan kunnen we nieuwe materialen aanschaffen. Dit jaar gaat het net even anders dan voorgaande jaren. Dit heeft uiteraard te maken met de huidige periode van Corona maatregelen.

Loten kopen gaat heel simpel, veilig en snel door op deze link te klikken: https://lot.clubactie.nl/lot/sv-clias,-turnen/10052
Kies het gewenste aantal loten, vul uw gegevens in en kies de naam van welk Clias lid u het lot koopt en klaar! Staat de naam er niet bij? Geen nood u kunt hem zelf ook intypen!

Een andere mogelijkheid is het scannen van DEZE (zie onder of brief) QR code van SV CLIAS.
Open de camera op uw telefoon, ga over de code zodat hij op uw beeldscherm zichtbaar is. Zodra uw telefoon hem gevonden heeft verschijnt er een link op het beeldscherm. Klik hier op en u komt bij de verkooppagina van SV CLIAS. Volg de instructies hierboven en het lot is gekocht.

Wilt u als ouder ons helpen? Dan kunt u natuurlijk dit bericht delen op uw sociale media kanalen of via WhatsApp.

Alvast heel erg bedankt.

Verkoop jij 20 of meer loten dan krijg je bijvoorbeeld een 2de kaartje gratis bij Jump XL in Groningen.