Zaterdagavond was het dan eindelijk zover. Onze leden lieten hun kunnen zien aan ouders, broertjes en zusjes, opa’s en oma’s en andere belangstellenden. De tribunes zaten vol. Groen Wit uit Wildervank en omstreken kreeg dat voor elkaar.

Na het opwarmen, rekken en strekken kon de avond beginnen. Een openingswoord van onze kersverse nieuwe voorzitter Alex. Uiteraard een groot dankwoord voor onze nieuwe sponsoren. Aannemersbedrijf Koen Meijer b.v. voor de trainingspakken voor onze selectieleden en trainers om te dragen tijdens hun wedstrijden. Daarnaast Nedmag b.v. als sponsor van de nieuwe plankoline. DANK JULLIE WEL!

Na dit welkom was het de beurt aan de gym- en recreatief turngroepen. Een handstand, bruggetje, radslag, spagaat, lopen over de balk, een radslag of koprol op de balk en zwaaien aan de brug. Applaus voor jullie meiden. Goed gedaan.

Daarna was het de beurt aan onze herenturners. Zij lieten in een flitsend tempo zien hoeveel kracht en lenigheid er voor nodig is om zoals op de foto een handstand te maken op de brug met gelijke leggers.

Misschien nog wat onbekend maar zeker niet minder bemind. Onze Rhönradgroep. Draaien in een rad, er op staan of een salto er vanaf. Niets is deze groep te gek. Of zoals de dames turnselectie zei “wauw wat gaaf”.

Natuurlijk kwamen de dames van de selectie ook aan de beurt. Zij lieten op de 4 wedstrijdtoestellen zien wat er zoal bij komt kijken. Balk, brug, sprong en vloer zijn hun vaste onderdelen.

Tot slot had de Rhönrad groep een prachtige show in elkaar gezet.

Wij kijken tevreden en trots terug op een zeer geslaagde en gezellige demo avond. Iedereen bedankt voor jullie komst. Leden, kader, bestuur en muziek bedankt voor alle hulp en steun. Dit smaakt naar meer.