Het weekend van 12 en 13 november stond voor 3 van onze selectieturnsters in het teken van Districtswedstrijden. Alle turnsters uit Friesland, Groningen en Drenthe die uitkomen in Middenbouw Niveau 3 en Bovenbouw Supplement D verzamelden zich in Eelde. Op zaterdag stonden de team wedstrijden voor niveau 3 en supplement D op het programma.

Op zaterdag was het de beurt aan Denessity Sidin uitkomende in niveau 3. Helaas kreeg Denessity 3 vallen van de balk en 1 op vloer te verwerken. Zij vormde samen met WIK FTC en G.V. Pegasus Lemmer een team en werden keurig 4de.

’s Middags kwamen de turnsters Nette Eleveld en Jezlyn Meppelder in actie samen met Noeën Wiering van Vako uit Vries. Ze turnden een stabiele teamwedstrijd en werden 1ste.

Op zondagmiddag turnden Nette Eleveld en Jezlyn Meppelder een individuele wedstrijd. Deze ging niet zoals verwacht. De oefeningen en scores van de zaterdag lukten op zondag niet. Individueel werd Nette Eleveld uiteindelijk 9de en Jezlyn Meppelder bleef steken op de 16de plaats. Over 4 weken nieuwe rondes en nieuwe kansen in Assen.