Laatste update 4 november 2020: Helaas is een tweede Coronagolf een feit. Er zijn nieuwe enigszins andere regels en dwingende adviezen van kracht. Gelukkig mogen onze leden nog steeds turnen. Echter gelden er wel beperkende regels. Hieronder hebben wij deze voor u op een rijtje gezet.

*** Volg ten alle tijden de richtlijnen op welke via de betreffende groepsappen of de Coronaverantwoordelijke bij de toegangsdeur verstrekt worden. ***

Vragen? Stuur de betreffende trainer een app (trainingsgerelateerd) of mail onze secretaris (algemene vragen aan het bestuur secretaris.svclias@gmail-com) of de ledenadministratie (aanmeldenleden.svclias@gmail.com) voor vragen omtrent het lidmaatschap. Zolang de Corona maatregelen van kracht zijn, zijn dit de beste communicatiekanalen omdat u niet de zaal in mag.

Klachten

Regels RIVM

• Heeft uw kind klachten zoals; koorts, benauwdheid, verlies geur en/of smaak, niezen, hoesten, snotneus laat hem of haar thuis tot de klachten 24 uur weg zijn.
  • Heeft een volwassene in uw huishouden klachten bel 0800-1202 voor een test en blijf met uw gezin in quarantaine tot de uitslag negatief is. Volg de regels die u krijgt van de GGD.
  • Is iemand in uw gezin in nauw contact geweest met een positief geteste persoon blijf 10 dagen in quarantaine en laat u testen.

Brengen en ophalen

• U kunt uw kind brengen tot aan de buitendeur en daar ook weer ophalen. Indien dit gewenst is. Indien mogelijk, blijft u bij de fiets of auto wachten. Voorkom groepsvorming buiten!
  • Kom alleen binnen wanneer dit strikt noodzakelijk is en alleen na vooraf overleg met trainer of bestuur.
  • Hou 1,5 meter afstand tot andere ouders, trainer en zo mogelijk andere kinderen.

Kleedkamers

• De kleedkamers zijn gesloten.
  • Turners komen zoveel mogelijk gekleed in turnkleding de zaal binnen. Zorg voor gemakkelijke warme kleding die over de turnkleding gedragen kan worden.
  • Buitenkleding kan opgeborgen worden in de kleedkamers.
  • Rechts, voorkant van de Wildervanckhal, is voor Gymnastiek en Rhönrad (nr1 heren & nr 2 dames).
  • Links één na laatste kleedkamer (nr 3), achterkant, is voor recreatief Turnen, Ouder en Kind, Turnen Dames.
  • Links laatste kleedkamer (nr 4) is voor Turnen Heren.

Vrijwilligers

• Helpt u als ouder met het opbouwen en opruimen (volgens rooster) van de turntoestellen dan graag zodra dit klaar is de zaal, kleedkamer en ook de gang verlaten. Wacht buiten of in de auto tot uw kind ook klaar is.
  • Draag zoveel mogelijk een mondkapje.

Proeflessen

• De proeflessen kunnen doorgaan.

• Wedstrijden met andere verenigingen zijn voorlopig verboden.

Mondkapjes

• Mondkapjes zijn (nog) niet verplicht maar een dwingend advies. U mag wanneer u binnen moet zijn een mondkapje dragen (zeer gewenst).
  • Voor alles geldt gebruik uw gezonde verstand.

Wij hopen op uw begrip en zullen u op de hoogte houden.

*** Dit bericht zal regelmatig worden bijgewerkt, indien noodzakelijk. ***