Wij mogen ons vanaf nu met trots ‘Club van het jaar’ van de gemeente Veendam noemen. Aan de verkiezing deden 2165 sport- en cultuurclubs mee uit heel Nederland. Er zijn in totaal 152000 stemmen uitgebracht. In de gemeente Veendam kregen wij 138 stemmen, op de voet gevolgd door Tennisclub Veendam met 123 stemmen.

Het is zonder twijfel een uitdagend jaar geweest voor ons en alle andere sport- en cultuurclubs. Onze trainers zijn creatief geweest het afgelopen jaar tijdens de coronapandemie die er voor zorgde dat alle trainingen in de zaal binnen een jaar tot twee keer toe werden stilgelegd. Eerst bedachten ze online trainingen en later trainingen buiten op de atletiekbaan. Trots zijn we ook op onze leden die in het vervelende jaar trouw bleven komen.

De georganiseerde speculaas-, paas- en Grote Clubactie waren een daverend succes met een hogere opbrengst dan ooit te voren! Van deze opbrengst heeft de club inmiddels een nieuwe airtrack en diverse valmatten aangeschaft. Deze worden veelvuldig gebruikt sinds 19 mei, de dag dat we weer in de zaal mochten gaan trainen.