Op donderdag 19 maart maakte de KNGU bekend dat alle geplande wedstrijden voor dit seizoen afgelast zijn.
Het volledige bericht is hier te lezen: Coronavirus zorgt voor abrupt einde aan het wedstrijdseizoen

Naar aanleiding van de persconferentie van premier Rutte van 12 maart en 15 maart, heeft de KNGU besloten conform de richtlijnen van het RIVM, alle door de KNGU georganiseerde activiteiten te annuleren en/of te verplaatsen. Dit geldt dus voor alle wedstrijden en opleidingen, voor het hele land en minimaal tot en met 6 april aanstaande.

Daarnaast adviseert de KNGU de verenigingen alle clubactiviteiten (trainingen, overleggen, vergaderingen en vieringen)  t/m 6 april 2020 helemaal stil te leggen. Dit is in lijn met het advies van het RIVM en hiermee volgen zij de oproep van NOC*NSF voor de hele sport. (https://dutchgymnastics.nl/nieuws/coronavirus)

Het bestuur van S.V. CLIAS volgt vanzelfsprekend het advies van de KNGU op en legt per direct alle trainingen minimaal t/m 6 april a.s. stil.

Wij hopen op uw begrip en zullen u op de hoogte houden.

*** Dit bericht zal regelmatig worden bijgewerkt, indien noodzakelijk. ***