Op zaterdag 11 maart vond de tweede selectiewedstrijd te Naaldwijk plaats voor het NK Rhönrad welke gehouden wordt op zaterdag 1 april in Amsterdam. Namens SV Clias deden Amy en Jasmijn.

Jasmijn kwam uit in niveau 4 en wist net als de eerste selectiewedstrijd een tweede plaats te behalen met slechts 0,550 punten verschil met de nummer één. Ze turnde een stabiele wedstrijd op alle drie de onderdelen zonder grote fouten te maken. Op het onderdeel rechtuit wist zij haar persoonlijke record aan te scherpen. Jasmijn behaalde met haar zilveren medaille voldoende punten om zich te kwalificeren voor het Nederlands Kampioenschap Rhönrad turnen.

Ook Amy, uitkomende in niveau 5, heeft zich weten te plaatsen voor het Nederlands Kampioenschap. Haar sprong was zoals altijd gewoon goed en hiervoor behaalde zij het derde cijfer. Bij het onderdeel spiralen moest Maxim een kleine correctie uitvoeren. Het onderdeel rechtuit ging niet zoals ze wilde en hier moest Maxim tweemaal ingrijpen. Ingrepen van de trainer zijn toegestaan maar zorgen wel voor dure aftrekken qua punten. Doordat ze verder zo strak en netjes turnde heeft ze zich goed weten te herpakken. Na het tweede onderdeel, echter, had Amy al voldoende punten voor plaatsing voor het NK.