Damesturnen selectie

Met ingang van het nieuwe seizoen 2019-2020 zullen de nieuwe wedstrijdclubpakjes voor de selectieturnsters worden geïntroduceerd. Het nieuwe selectieturnpakje kan door ieder lid zelf besteld worden via de website van onze leverancier www.ingeturnd.nl/sv-clias-veendam. Via deze link, welke speciaal voor SV Clias is gemaakt, kunnen de pakjes worden besteld. Onze leverancier wordt vertegenwoordigd door Inge Korte uit Groningen. SV Clias zelf beschikt over 3 nieuwe turnpakjes in de maten 128, 140 en 152. Deze turnpakjes dienen om onze leden te laten passen. Voor iedereen die nog niet heeft gepast is dit mogelijk direct na de zomervakantie. Het pakje is gemaakt van zwarte zachte lycra en mooi glanzende groene glitterstof. Zowel de voorkant als de achterkant zijn afgewerkt met glittersteentjes. De prijs van het nieuwe wedstrijdpakje is € 72,00 exclusief verzendkosten. Bijpassende groene haarwokkels zijn erbij te bestellen voor €3,50 per stuk. Heeft u net een nieuw pakje aangeschaft voor uw dochter, dan mag deze volgend seizoen nog gedragen worden. De voorkeur gaat wel uit naar dat iedereen volgend jaar in het nieuwe pakje verschijnt op de wedstrijden. Voor vragen hierover kunt u terecht bij Aukje de Jong.