Wedstrijden damesturnen

Zaterdag 13 april a.s. vond de tweede voorwedstrijd voor onze NTSB damesturnsters plaats in Uithuizen. Het was een mooie wedstrijddag en gebleken is dat de meiden goede sprongen vooruit maken!

Uitslagen:
Pupil 2 D1: Marit Veenstra is 7e geworden en Kaytlin 4e met een mooi hoogste cijfer op balk!
Pupil 1 D1: Marije 12e plaats met een prachtige hoogste score op brug! Rosalie 6e plaats, Noortje 5e plaats en Noa behaalde het podium met de bronzen medaille. šŸ„‰
Wat een knappe prestaties van deze meiden!

Wij willen Hanne Schomaker bedanken voor de goede begeleiding en Aukje de Jong bedanken voor het jureren tijdens de wedstrijden vandaag.Ā

Het moet nog blijken of Marije Ham, Noa Keizer en Noortje Kuiper enĀ Rosalie Wolfs (Pupil 1 D1) en Marit Veenstra en Kaytlin Dreise (Pupil 2 D1) doorstromen naar de Provinciale Kampioenschappen in Uithuizen op 11 mei a.s. Daarnaast moet nog duidelijk worden of zij de plekken hebben bemachtigd voor de toestelfinales op 18 mei a.s. in Groningen. Dit hangt van de prestaties van andere wedstrijden af.

Wij zijn heel trots op de prestaties van de meiden!